Volná místa v gastronomii v lokalitě Liberec.
Pokud jste číšník, servírka, kuchař(kuchařka) nebo provozní restaurace a hledáte práci, určitě byste tyto nabídky práce neměli vynechat.
Restaurace Steak House Liberec přijme číšníka nebo servírku s praxí.
Práce na HPP, turnusové služby, důraz na komunikaci se zákazníkem a příjemné vystupování.
Hlásit se telefonicky nebo e-mailem....
POŽADUJEME:
- ÚSO/SŠ
- zkušenost a zájem o gastronomii
- znalost AJ/NJ výhodou
- dobré komunikační schopnosti, pozitivní přístup k zákazníkovi, upravený zevnějšek
- odpovědnost za svou práci
- spolehlivost, samostatnost
NABÍZÍME:
- hlavní pracovní poměr, DPP
- pracovní doba: 12hodinové směny, krátký/dlouhý týden
- nástup: IHNED
- příjemný kolektiv a pracovní prostředí
- možnost osobního a profesního r...
Hledáme spolehlivého/spolehlivou a pečlivého/pečlivou kuchaře/kuchařku do stánku s občerstvením v centru Liberce. Nástup možný ihned. Zájemci prosím volejte na 777 272 500 nebo pošlete životopis na svtconsulting@svtconsulting.cz. Těšíme se na spolupráci. Možnost i DPP....
Informace o pracovním místě
Příprava kávových drinků a ostatních nápojů. Obsluha zákazníků, práce s pokladnou a penězi. Pracovní doba 8:00 - 20:00, krátký/dlouhý týden. Nutné školení předem.
Požadujeme:
- být týmovým hráčem
- pozitivní orientace na hosty, příjemné vystupování
- ochota učit se novým věcem
- flexibilita
- výborné komunikační schopnosti
Nabízíme:
- stabilní zázemí a příjemné pracov...
Místo výkonu práce: APOSS Liberec, příspěvková organizace, Zeyerova 832/24, Liberec 1
Platové zařazení: 6. platová třída (zákon č. 262/2006 Sb., Zákoník práce a Nařízení vlády č. 564/2006 Sb., o platových poměrech zaměstnanců ve veřejných službách a správě).
Charakteristika vykonávané činnosti:
- výroba jídel v nepřetržitém provozu
- sestavování jídelníčků
Zákonné předpoklady:
- státní občan ...
Pracovní náplň: zajištění kuchařské činnosti a přípravných prací, porcování masa, dodržování receptur a postupů, zajištění akcí (rautů), přejímka zboží, odpovědnost za kvalitu podávaných jídel, dodržování Haccp a veškerých hygienických norem.
Požadavky: vyučení v oboru kuchař-číšník nebo praxe min. 3 roky vč. referencí podmínkou, rád se učit novým věcem, nekonfliktní, komunikativní, loajáln...
Pracovní náplň: zajištění kuchařské činnosti a přípravných prací, porcování masa, dodržování receptur a postupů, zajištění akcí (rautů), přejímka zboží, odpovědnost za kvalitu podávaných jídel, dodržování Haccp a veškerých hygienických norem.
Požadavky: vyučení v oboru kuchař-číšník nebo praxe min. 3 roky vč. referencí podmínkou, rád se učit novým věcem, nekonfliktní, komunikativní, loajáln...
Pracovní náplň: uvádění a obsluha hostů, přejímka objednávek, nošení jídel a nápojů, sklizení stolů, usměvavá komunikace s hosty, práce s penězi, po zaučení kasírování.
Požadavky: SOU, zkušenosti s uváděním a obsluhou hostů vítána, kupecké počty, hostinská znalost AJ, nekonfliktní, příjemné vystupování, usměvavý typ, komunikativní, zdravotní průkaz,
Hrubá mzda je závislá na osobním přístupu, ...
Náplň práce: obsluha hostů během snídaní, zavážení občerstvení do salonků během školení firem, obsluha v restauraci, při rautech a večírcích.
Požadujeme: pozitivní přístup k práci, časovou flexibilitu, příjemné vystupování. Vše potřebné zaučíme.
Výhoda: alespoň základní znalost Nj nebo Aj.
Nabízíme: firemní stravování, podpora firmy při sebevzdělávání, firemní večírky a vícedenní výlety (vin...