Volná místa v gastronomii v lokalitě Hněvotín.
Pokud jste číšník, servírka, kuchař(kuchařka) nebo provozní restaurace a hledáte práci, určitě byste tyto nabídky práce neměli vynechat.
Pracoviště: Hněvotín č.p. 331. Nástup možný ihned. Pracovní poměr na dobu určitou.
Požadavky: samostatnost, spolehlivost, poctivost a chuť učit se novým věcem. Vhodné i pro absolventy.
Zaměstnanecké výhody: personální strava.
První kontakt je možný POUZE mailem....
Pracoviště: Hněvotín č.p. 410. Nástup možný ihned.
Požadavky:
- samostatnost, zodpovědnost, profesionální přístup
- časová flexibilita
- zdravotní průkaz pro práci v potravinářském průmyslu
Náplň práce:
- dodržování technologických a pracovních postupů
- zodpovědnost za kvalitu produkovaných výrobků
- odpovědnost za základní údržbu strojů a jejich čistotu
- úklid a sanitace svěřených prostor
Nabízí...
Pracoviště: Hněvotín č.p. 410. Nástup možný ihned.
Požadujeme:
- znalost výpočtů a čtení receptur
- klást důraz na dodržování receptur a technologických postupů
- příprava jídel dle rozpisu plánu výroby
- zodpovědnost za kvalitu
- dodržování pravidel FIFO
- 11,5 hodinová nerovnoměrná pracovní doba, 6.00 - 18.00 hod.
- úklid a sanitace, pravidla osobní hygieny
Nabízíme:
- zázemí úspěšné potravinářské ...
Pracoviště: Hněvotín č.p. 410. Nástup možný ihned.
Požadavky: samostatnost, zodpovědnost, profesionální přístup; časovou flexibilitu; zdravotní průkaz pro práci v potravinářském průmyslu.
Náplň práce: příprava surovin pro další zpracování; zodpovědnost za kvalitu a dodržování technologických postupů při zpracování surovin; kontrola kvality vstupních surovin; dodržování systému pravidel FIFO.
Nabízíme...
Pracoviště: Hněvotín č.p. 410. Nástup možný ihned.
Požadavky:
- samostatnost, zodpovědnost, profesionální přístup
- časová flexibilita
- zdravotní průkaz pro práci v potravinářském průmyslu
Náplň práce:
- balení hotových jídel
- zodpovědnost za kvalitu
- kontrola kvality vstupních surovin
- dodržování systému pravidel FIFO
Nabízíme:
- zázemí úspěšné potravinářské firmy
- perspektivní a stabilní zam...