Volná místa v gastronomii v lokalitě Okres Břeclav.
Pokud jste číšník, servírka, kuchař(kuchařka) nebo provozní restaurace a hledáte práci, určitě byste tyto nabídky práce neměli vynechat.
11.12.2017 - obsluha hostů. I ZŠ, praxe v oboru, vyučení v oboru i bez praxe. Prac. doba v turnusech mezi 9.00 - 22.00 hod. - neděle volné. KONTAKT: Pavelková Kateřina, tel.: 777 015 205 (volat mezi 7 - 14 hod.)
Místo výkonu práce: Tři Pomeranče, Břeclav...
11.12.2017 - výroba minutkových a hotových jídel, zvěřina, ryby, zpracování masa, tvorba jídelníčku, úklid pracoviště. Min. vyučen v oboru, i absolventi, spolehlivost. Prac. doba v turnusech mezi 9.00 - 21.00 hod. KONTAKT: Janota Lubomír, tel.: 603 802 582
Místo výkonu práce: Lednice...
7.12.2017 - příprava teplé a studené kuchyně. Min. vyučen (kuchař), praxe výhodou, vhodné i pro absolventy. Prac. doba v turnusech krátký/dlouhý týden mezi 9:00 - 21:00 hod. KONTAKT: zaslat životopis na e-mail: kancelar@hotelbesednidum.cz, tel.: 776 629 533, 608 828 297
Místo výkonu práce: Valtice...
29.11.2017 - pomocné kuchařské práce - příprava moučníků a salátů, obsluha myčky, úklid kuchyně a přilehlých prostor. Min. vyučen, vhodné i pro absolventy, zájem o gastronomii, zodpovědnost, spolehlivost. Možnost sjednat i poloviční úvazek. Prac. doba v turnusech, Ne-Po 9.00 - 21.30, Út-Čt 9.00 - 22.30, Pá-So 9.00 - 23.30 hod. KONTAKT: Košutek Roman, tel.: 724 100 024, e-mail: godstone@seznam.cz
Místo výkonu práce: ...
27.11.2017 - kompletní řízení, kontrola a metodické vedení pracovníků hotelu a restaurace, tvorba cenové politiky a marketingového plánu, správa a aktualizace hotelových stránek, vedení porad, vedení obchodních jednání, personalistika, apod. SŠ, praxe v řízení hotelového provozu min. 5 let, velmi dobrou znalost hotelového a restauračního provozu, zkušenosti s vedením týmu lidí, ŘP sk. B, příjemné vystupování. ...
27.11.2017 - kompletní řízení, koordinace a kontrola činnosti restaurace, hotelu a zasedacích mísností, komunikace s klientem ohledně cenových nabídek, tvorba kalkulací, spolupodílení se na výběru nových zaměstnanců, odpovědnost za hygienu, skladové hospodářství, administrativní práce, podílení se na sestavování jídelního menu, apod. SŠ, praxe v řízení restaurace min. 2-3 roky, velmi dobrou znalost restauračn...
22.11.2017 - výroba jídel (hotové pokrmy), příprava jídel k distribuci. Min. vyučen v oboru, vhodné i pro absolventy, i OZP, kladný vztah ke gastronomii. Jednosměnný provoz Po-Pá max. do 15.00 hod. Nástup do práce možno sjednat i dříve. KONTAKT: Pergler Lukáš, tel.: 731 450 925 (Po-Pá 8.00 - 14.00), e-mail: lukas.pergler@sansimon.cz
Místo výkonu práce: Lednice...
14.11.2017/ Jedná se o přípravu příloh a pomoc při výdeji jídel. Zkušenosti s podobnou prací výhodou, ne však podmínkou. Firemní benefity. Životopisy zasílejte na email: hotel@templ.cz nebo osobně na adrese Hotel Templ Mikulov, Husova 50...
26.10.2017 - práce kuchaře vietnamského bistra. I základní vzdělání, i bez praxe. KONTAKT: Trung Kien Tran, tel.: 774 428 468, e-mail: kareltrankien@yahoo.com
Místo výkonu práce: Břeclav...