Volná místa v gastronomii v lokalitě Okres Frýdek-Místek.
Pokud jste číšník, servírka, kuchař(kuchařka) nebo provozní restaurace a hledáte práci, určitě byste tyto nabídky práce neměli vynechat.
C04 a:13/10/2017
Požadujeme:
Zdravotní průkaz pracovníka v potravinářství. Praxe vhodná, ale není podmínkou - v případě potřeby zaučíme. Zaučení probíhá ve Frýdlantu nad Ostravicí, poté je možnost pracovat i na provozovnách ve Frýdku - Místku.
Nabízíme:
Nástup do zaměstnání od 10:00 do 17:00. Po zaučení a osvědčení se, je možná změna na hlavní pracovní poměr.
Kontakt:
Telefonicky v době od 10:00,...
C04 a:29/11/2017
Místo výkonu práce: provozovny firmy v Ostravici - RS SEPETNÁ
Práce ve 12hodinových pracovních směnách (tzv. týden-týden), během směn možnost ubytování v zaměstnaneckém pokoji.
Náplní práce je -obsluhostů, vyúčtování, řízení restaurace
Zaměstnanecké výhody - ubytování během směn, dotované stravování, svoz zaměstnanců od vlaku z Frýdlantu nad Ostravicí nebo z Ostravice, po zkušební ...
Aktualizace 24. 7. 2017
Požadujeme - vyučen v oboru, praxe min. 3 roky, samostatnost.
Pracovní doba St - Ne 12:30 - 20:30.
Předem volat na tel. č.: 737 918 900 a domluvit si schůzku.
Pracoviště: Komorní Lhotka...
C04 (ZamK) a:29/11/2017
Podmínkou praxe v oboru, zkušenosti s přípravou hotových jídel, vaření ve větších objemech (200 porcí a více)
kontakt telefonicky - viz výše (PO-PÁ 7:00-18:00) ...
Pracoviště:
Frýdek-Místek, tř. T. G. Masaryka 1365
Firma:
Marie Pěchová, DiS.
A11 a:12/12/2017 (vyhrazeno pro OZZ, ID)
Práce na zkrácený úvazek 20 - 30 hodin týdně, SŠ vzdělání - vyučen.
Pracovní náplň - obsluha baru, servírování zákusků, příprava nápojů, výroba potravin (bagety aj.). Úklid a příprava baru a kavárny. Komunikace se zákazníky, příjem a ukládání zboží, prodej zboží.
Požadujeme příjemné vystupování, komunikativnost, pracovitost, spolehlivost, samostatnost, zodpov...
C04 (ZamK) a:24/10/2017
Pracovní doba 6-14:30, 12-20:30 hod.
Pracovní náplň:
- dodržování čistoty svěřeného úseku
- práce s pokladnou
- příprava tabulí
- znát složení jídel a umět doporučit
Požadujeme:
- vyučení a praxe v oboru výhodou
- znalost cizího jazyka nebo rodilý mluvčí
- komunikativnost, zodpovědnost, samostatnost, spolehlivost, profesionalita
- pozitivní přístup k práci a flexibilitu
- velmi reprez...
C04 (ZamK) a:24/10/2017
Pracovní náplň:
- výroba a výdej teplých jídel včetně minutek
- provádí řádné převzetí dodaných surovin
- dodržuje dané technologické postupy
- odpovídá za kvalitu vyrobených pokrmů
- úklid svěřených prostor
- chystání snídaní
- znalost pečení
- výdej večeří rautovým způsobem před hostem, venkovní grilování před hosty
- příprava studených a bezmasých pokrmů
Požaduj...
C04 (ZamK) a:24/10/2017
Pracovní doba 6-14:30, 12-20:30 hod.
Pracovní náplň:
- výroba a výdej teplých jídel včetně minutek
- provádí řádné převzetí dodaných surovin
- dodržuje dané technologické postupy
- odpovídá za kvalitu vyrobených pokrmů
- úklid svěřených prostor
- chystání snídaní
- znalost pečení
- výdej večeří rautovým způsobem před hostem, venkovní grilování před hosty
- příprava studen...